nlenfrdeitptrues

Wandel je mee met het oudercomité?

Op zondag 24 september verwachten we je om 14u op de speelplaats van de school voor een ontspannende namiddag.
Wat staat er op de planning?
Een wandeling (1 uurtje) met professionele gids die je wat meer vertelt over de Wetterse duinen. Daarna kan je op school nog iets drinken en een pannenkoekje eten terwijl jong en oud ‘penalty cup’ kunnen spelen, een leuk én geanimeerd voetbalspel.
Ga je graag mee?
Vul het strookje in dat je via je kind meekreeg of klik hier om het formulier digitaal in te vullen.

en bezorg het tegen uiterlijk dinsdagmorgen 19 september terug aan je juf of vul het formulier in!  Kostprijs is 5 EUR/persoon (wandeling en pannenkoek inbegrepen). De opbrengst gaat volledig naar de school.
Neem je liever niet deel aan de wandeling, maar kom je wel graag een pannenkoekje eten? Dat kan ook, maar vermeldt dat duidelijk op je inschrijvingsstrookje.

Tot dan!
Groetjes van het oudercomité!

Alles loopt op (gekke) wieltjes.

De leerlingen konden er zich op onze eerste schooldag uitleven op een gekkefietsenparcours. Dit paste in ons jaarthema 'Het loopt op wieltjes'.  "Het hele schooljaar staat in teken van mobiliteit. Er komt een verkeerspark, we gaan met de trein op uitstap en er zijn verkeerslessen in de klas. Maar het thema heeft ook een figuurlijke betekenis. Als alles op wieltjes loopt, dan geven we de kinderen ook een goed gevoel".

Vakantie!

vakantieAan iedereen een fijne vakantie! De vakantiedagen voor het schooljaar 2017-2018 vind je op deze Kalender.
Voor inlichtingen en inschrijvingen kan je terecht op het secretariaat tot en met woensdag 5 juli en vanaf donderdag 24 augustus, of op afspraak via het schoolnummer 09/3692391

.

Sportpret met o.a. de oudste kleuters

Spetter spetter spat op onze waterspeeldag werd iedereen goed nat!
Opwarmen wat niet nodig want de zon was volledig van de partij. We gingen van start met een gezamenlijke dans op de speelplaats. Daarna gingen we naar de klas om onze badkledij aan te trekken. De klas van juf Titania kwam bij de allerkleinsten een handje toesteken om aan- en uit te kleden en in te smeren. Eenmaal ingesmeerd kon de prent beginnen. Het water bracht een aangename verkoeling op deze warme dag. Als kers op de taart sloten we de dag af met een heerlijk hoeve-ijsje. Smakelijk!

Subcategorieën