Vakantie!

vakantieAan iedereen een fijne vakantie! De vakantiedagen voor het schooljaar 2018-2019 vind je op deze Schoolkalender.Het secretariaat zal open zijn tot donderdag 5 juli 2018 en gaat weer open op vrijdag 24 augustus 2018. Je kan ook bellen naar het schoolnummer (09 369 23 91) om een afspraak te maken.

Meesters op de fiets

Ons jaarthema "Het loopt op wieltjes" eindigde met anderhalf uur praktijk voor alle kinderen van de lagere school op de fiets! Daarvoor schreven we ons in bij 'Meester op de Fiets'. Dat is een fietsvaardigheidsproject voor kinderen in lagere scholen. En of de kinderen het fijn vonden.

Verslag voetbalwedstrijd schoolverlaters - leerkrachten

"Wat denken jullie van een voetbalwedstrijd tussen de leerkrachten en de schoolverlaters?" vroeg meester David. Met als achtergrond de wereldbeker voetbal zette iedere leerkacht zijn beste beentje voor en kwamen we aan een ploeg van elf spelers. De (vooral) leerlingen van het zesde keken reikhalzend uit naar de wedstrijd. De eerste helft viel nog mee. Met de rust was het 1 -1. Maar ... de tweede helft was helemaal voor het zesde. Ze wonnen uiteindelijk met 4-2. Proficiat!

Spelen in het berenbos ...

De schoolreis van onze jongste kleuters ging zoals gewoonlijk naar het Berenbos. Niet ver, maar wel de moeite om een dag vol vermaak en plezier te beleven. Kijk je mee?

Subcategorieën